Την Κυριακή γιορτάζουν οι μανούλες

Είναι το άτομο που θα ασχοληθεί περισσότερο από κάθε άλλον μαζί σου πριν καν έρθεις στην ζωή. Θα είσαι για όλη την υπόλοιπη ζωή της προτεραιότητα. Θα σε φροντίζει, θα σε προσέχει, θα σε νοιάζεται και θα εμπλέκεται γλυκά στην ζωή σου χωρίς πραγματικά να σε ενοχλεί όσο και αν γκρινιάζεις. Είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που ονειρεύεται για σένα.
AdTech Ad
Θα μπορείς εύκολα να ανιχνεύσεις στοιχεία της προσωπικότητάς της μέσα σου. Είναι η γυναίκα που μέχρι σήμερα σε υποστηρίζει, σε κακομαθαίνει και σε προστατεύει από όλα με την φυσική της παρουσία ή απλά και μόνο με την σκέψη της. Είναι η μαμά σου και αυτά είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά από την μοναδική προσφορά της στην ζωή σου.
Την Κυριακή 8 Μαΐου είναι επίσημα η παγκόσμια ημέρα που γιορτάζουν οι μητέρες όλου του κόσμου. Είναι η ευκαιρία που σου παρουσιάζεται μία φορά τον χρόνο για να ανταποδώσεις στο ελάχιστο αυτά που σου έχει προσφέρει. Μην ξεχάσεις να της πεις σ' αγαπώ μην ξεχάσεις να της κάνεις κάποιο δώρο.
Παρακάτω ακολουθούν 7 μοναδικές ιδέες δώρων για μία από τις γυναίκες της ζωής σας που τόσο σας νοιάζεται και σας φροντίζει

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Loans in Cyprus drop in March to lowest point since 2009

Καμία ενημέρωση YΠΥΓ για "οριακά αποθέματα" στο Μακάρειο

Ο πολιτικός και γεωπολιτικό αντίκτυπος του BREXIT. Της Ιωάννας Συγκρασίτη